Намериха кървави дрехи във вилата на издирвания Росен Ангелов в Луково

Намериха кървави дрехи във вилата на издирвания Росен Ангелов в Луково Полицията е открила кървави дрехи във вилата на издирвания под дърво и камък в с. Луково Росен Ангелов, във връзка с шесторното убийство, съобщи "Фрог нюз".
Жандармерия от сутринта е блокирала района. Според източниците ни, 56- годишният Росен, който бил съден за педофилия и  регистриран за блудство, се е измъкнал под носа на ченгетата.  По тази причина в късните следобедни часове пуснаха хеликоптер с надеждата, беглецът да бъде засечен. На практика полицаите са се забавили, тъй като са имали затруднения с намирането на вилата на предполагаемия убиец.
Твърди се, че той имал интимна връзка с убитата Кети. Оперативните работници още от самото начало на разследването научили за тези тайнствени отношения.
Предстои да се извърши експертиза, за да се установи от кого е кръвта по откритите дрехи. Интересна подробност е, че Росен е бил обявен за издирване по друго дело, преди шесторната екзекуция в Нови Искър. За него се знае, че е добър планинар.
04.01.2018, 19:13 часа
7639 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha