След публикацията на BulNews.bg: Светкавична реакция от Кауфланд

След публикацията на BulNews.bg: Светкавична реакция от Кауфланд Само няколко часа след публикацията на информационна агенция BulNews.bg за разкопаните тротоар и градинка на пл. „Руски“ във Враца заради нов билборд на Кауфланд, от веригата се свързаха с редакцията ни.
От ръководството на компанията заявиха, че не са знаели за проблема и са научили едва днес от нашата публикация, въпреки че вчера цял ден репортер търсеше тяхната позиция. Незабавно са се свързали с фирмата, която е била наета за тази дейност, откъдето са поели ангажимент до 9 януари целият район да бъде възстановен в предишния му вид.
Ръководството на Кауфланд помоли чрез информационна агенция BulNews.bg да бъдат поднесени техните извинения на хората от Враца за причиненото неудобство. От компанията поздравиха медията ни за активната гражданска позиция.
05.01.2018, 11:10 часа
8763 2
Коментари

NoName

05.01.2018, 13:58 часа
Е*ах ти наглите лъжци и бездарници.Не били знаели!!!И персонал и ръководство там са под секва критика баце!!!Гледат като презобали с отровни гъби.Добре че една будна медия има в тоя град.Браво на Bulnews!Продължавайте все така!

Браво

05.01.2018, 13:23 часа
Браво на BulNews.bg, май само те мислят за града ни !!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha