МВР с официална информация за намерения труп в река Искър

МВР с официална информация за намерения труп в река Искър Намереният в река Искър труп не е на издирвания за шесторното убийство в Нови Искър Росен Ангелов, а на мъж от Нови Искър, изчезнал в началото на декември. Тялото е открито от полицейските екипи, които участват в издирването на обвинения за шесторното убийство Росен Ангелов.
Самоличността на намерения е установена - мъж от района, изчезнал в края на декември. В района има засилено полицейско присъствие, съобщиха от МВР за БНР. Трупът бе открит преди 16 часа днес при издирването на Ангелов.
Припомняме, че по-рано приключи операцията по изваждането на мъжа, чийто труп бе открит във водите на река Искър в района на Владо Тричков. Сигналът за тялото бе получен малко преди 16 часа днес. Водолази и екипи на гражданска защита участваха в акцията.
56-годишният мъж Росен Ангелов бе обявен за издирване, след като стана ясно, че той е основният заподозрян за зверството в новогодишната нощ в Нови Искър. При касапницата загинаха 6 души. Жертвите са Кети Кюхова, мъжът ѝ Неделчо Юруков, неговият син Георги (20 г.), доведената му дъщеря Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.).
05.01.2018, 18:38 часа
5195 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha