"Монтана" започна подготовка с един нов и петима на проби

"Монтана" започна подготовка с един нов и петима на проби Отборът на "Монтана" стартира в ранния следобяд днес зимната си подготовка за пролетния дял от първенството на Втора професионална лига. Старши треньорът Ферарио Спасов изведе за първа тренировка за Новата 2018 година група от 23 футболисти. Тримата вратари Ивайло Василев, Юлиян Весков и преминалият от "Ботев" /Гълъбово/ Марин Орлинов се готвеха отделно край официалния терен. Останалите 20 играчи проведоха заниманието на помощното игрище с изкуствена настилка в спортния комплекс „Огоста”. Петима от тях са нови и идват на проби. Единият от тях е ляв бек, казва се Давид Стоянов, юноша е на ЦСКА и през есента е играл в третодивизионния "Първа атомна" /Козлодуй/. Останалите четирима са полузащитници. Христин Колев ("Загорец" /Нова Загора/), Айкут Рамадан ("Миньор" /Перник/) и Сава Савов ("Първа атомна" /Козлодуй/) са родени през 1998 година. Една година по-стар от тях е Християн Вачев ("Славия").
По програма до 20 януари отборът ще се готви в домашна обстановка, като ръководството на клуба се е договорило с кмета на Криводол Петър Данчев следобедните тренировки да се провеждат на стадион „Христо Ботев”. От 22 януари до 9 февруари монтанци ще бъдат на лагер в Алания. В турския курорт воденият от треньора Ферарио Спасов северозападен тим ще изиграе и пет контролни срещи, като едната ще е срещу полския Стал Милец. За останалите проверки все още се търсят съперници. До заминаването за Алания Монтана ще изиграе две контролни срещи, а след завръщането си още две.
Kои започнаха подготовка:
вратари: Ивайло Василев, Юлиян Весков (ДЮШ), Марин Орлинов (Ботев Гълъбово);
защитници: Иван Михов, Владимир Айтов, Стефан Цонков, Тодор Колев, Давид Стоянов (Първа атомна Козлодуй);
полузащитници: Йордан Йорданов, Даниел Васев, Александър Манолов, Християн Илиев, Борислав Дамянов, Даниел Георгиев, Борислав Балджийски, Иван Коконов, Христин Колев (Загорец Нова Загора), Айкут Рамадан (Миньор Перник), Християн Вачев (Славия) и Сава Савов (Първа атомна Козлодуй);
нападатели: Атанас Илиев, Мирослав Антонов, Сергей Георгиев.
Ст. треньор: Ферарио Спасов.
програмата за зимна подготовка:
8-20 януари – тренировки на клубната база
22 януари - 9 февруари – лагер в Алания (Турция)
10 февруари – до началото на пролетния дял от първенството тренировки на клубната база
контролни срещи:
13.01. с "Миньор" /Перник/, от 14 часа в Правец
17.01. с "Витоша" /Бистрица/, от 14 часа в Правец
5 контроли на лагера в Алания (22 януари-9 февруари)
13.02. с "Кариана" /Ерден/, проверката все още не е потвърдена
17.02. с "Ботев" /Враца/, допълнително ще се уточняват часът и мястото
08.01.2018, 20:05 часа
1286 1
Коментари

iPhoneman

08.01.2018, 23:48 часа
На лагера ще бъде и Мариус Конов...е така,да полови риба!?!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha