Женена учителка 6 месеца развращавала своя ученичка

Женена учителка 6 месеца развращавала своя ученичка 30-годишната учителка по физкултура Хилари Датило от гимназия в Хамилтън в американския щат Охайо в течение на шест месеца е въртяла лесбийски роман с ученичка, която тренирала при нея волейбол. Хилари е била преподавателка по физкултура в гимназията и треньор на училищния отбор по волейбол, пише в. "Ню Йорк пост".
Предполага се, че в периода от 3 август до 8 декември 2017 година Хилари е въртяла роман със своя възпитаничка. Макар и половите актове да са били извършвани извън учебното заведение, родителите на момичето заподозрели нещо нередно през ноември.
Адвокатът на Хилари твърди, че учителката е порядъчна семейна жена. Тя си има мъж и майка, с които тя живее в тихия окръг Батлър. Той твърди още, че Хилари има традиционна сексуална ориентация и повод за съмнение в това до сега не е имало.
Полицията в Хамилтън в момента разследва случая. Хилари временно е отстранена от работа. Делото срещу нея ще започне през февруари. Определена ѝ е гаранция от 5000 долара./БЛИЦ
 
10.01.2018, 16:36 часа
2256 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha