Волейболистите на "Монтана" загубиха контролата с "Нефтохимик"

Волейболистите на "Монтана" загубиха контролата с "Нефтохимик" Волейболистите на "Нефтохимик 2010" победиха с 3:0 гейма (26:24, 25:22, 25:23) "Монтана" в контролна среща. Мачът се проведе тази вечер в зала "Младост" в северозападния град.
След първите три части двата тима изиграха още два гейма. Четвъртата част бе спечелена от домакините с 25:22, а петият гейм бе за гостите от Бургас - 15:12.
Двубоят бе доста интересен и бе наблюдаван от около стотина зрители. Първите три гейма бяха равностойни, но играчите от Нефтохимик бяха по-добри във важните моменти в края.
В третия гейм в игра за "Монтана" се появи новото попълнение - французинът Себастиан Роата, който направи своя неофициален дебют за тима.  В четвъртия и петия гейм двата отбора направиха доста промени в съставите си, за да се даде шанс за изява на всички играчи. 
Това бе последна репетиция за двата отбора преди финалния турнир за Купата на България, който е от 12 до 14 януари в Монтана. "Нефтохимик 2010" ще се изправи срещу ЦСКА на четвъртфиналите, а домакините "Монтана" играят с Марек Юнион-Ивкони. 
10.01.2018, 21:05 часа
973 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha