"Монтана" записа победа над "Славия" на старта на Първата четворка

"Монтана" записа победа над "Славия" на старта на Първата четворка "Монтана" продължава без загуба от началото на сезона в женската А група. На старта на Първата четворка тимът победи Славия 86:54 в среща, изиграна в столичната зала "Триадица". Гостите водеха почти през целия мач, но голямата разлика дойде след силна последна четвърт.
В следващия кръг "Славия" гостува на Рилски спортист, докато "Монтана" посреща "Берое" /Стара Загора/.
Мачът започна много оспорвано, но след това гостите дръпнаха с няколко точки и след десет минути игра водеха с 18:12. Баскетболистките на Стефан Михайлов поддържаха аванса си и през втория период, като на почивката той бе 9 точки.
След паузата преднината на "Монтана" достигна 15 точки, но домакините успяха да свалят на 7. В края на частта обаче преднината на вицешампионът отново бе двуцифрена -11. Гостите изиграха много силна последна четвърт, която спечелиха с 31:10 и в нея не дадоха шанс на своя съперник.
Много силен мач за победителките изигра Христина Иванова, която завърши с 30 точки и 10 борби. Цветомира Шаренкапова и Даниела Петева добавиха по 12 точки.
За "Славия" с 21 точки е Антония Филипова, 14 има Естер Мичева, а с 10 се отчете Емилия Янчева.
13.01.2018, 19:07 часа
539 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha