Новоучреденият видински клуб по лека атлетика "Радуканови" спечели първия си медал

Новоучреденият видински клуб по лека атлетика "Радуканови" спечели първия си медал Първи медал за видинския СК "Радуканови". На турнира "Спринт 2018" във Велико Търново Кристен Радуканова спечели златния медал в спринта 60 м. При девойките до 20 години тя финишира за 7.55 сек., изпреварвайки с почти секунда Стелияна Димитрова от Локомотив /Русе/ и Траяна Стоянова от Локомотив 55 /Горна Оряховица/.  
Състезанието се организира за трети пореден път от Община Велико Търново и СК "Браун тим". 17-годишната Кристен Радуканова е дъщеря на бившата националната състезателка в спринта и медалистка от международни първенства Златка Радуканова и на балканския вицешампион за юноши в скока на дължина Мирослав Радуканов.
"В продължение на отличното начало, вчера вече сред най-добрите в дома на българската лека атлетика Asics arena, участвахме и на международния турнир "Академик" за мъже и жени, както и за деца от всички възрасти с 6-о място в спринта на 200 м. за Кристен Радуканова при жените и 6-о място за Ивайла Мишина на 60 м. при момичетата, родени 2008 година.", съобщиха още от видинския клуб. /БНР
14.01.2018, 17:04 часа
1363 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha