Любо Пенев ще се срещне с клубовете от Северозапада през уикенда

Любо Пенев ще се срещне с клубовете от Северозапада през уикенда Кандидатът за президент на БФС – Любослав Пенев ще започне обиколката си с цел привличане на повече клубове към неговата кауза в Северозапада. В неделя пред представителите на отборите от Монтана, Видин и Враца Любо Пенев ще разясни вижданията си за управлението на футболния съюз. Срещата е насрочена за 13 ч. в ресторант „Житомир”.
Настоящият президент Борислав Михайлов и Ивайло Дражев са останалите кандидати за поста. До участие в VIII конгрес на БФС на 16 февруари ще бъдат допуснати общо 546 клуба с право на глас. На конгреса ще бъде предложено да приеме за пълноправни членове на българския футболен съюз 117 клуба, докато 145 клуба са в списъка за изключване поради липса на дейност. Футболните клубове, одобрени за членове на БФС, но неприети от конгреса не могат да присъстват на него. Те не излъчват делегати, поради което не гласуват. Основанието за това е, че предварително не може да се гарантира дали всички предложени клубове ще бъдат приети от конгреса.
18.01.2018, 15:03 часа
908 2
Коментари

баба яга

18.01.2018, 19:44 часа
Любо тоя на Видин И. Марков и на Враца М. Бельов са лица на Б. Михайлов не им вярвай ще те преметнат.

Джони

18.01.2018, 19:40 часа
Любо тоя на Видин Иво Марков и тоя на Враца Милен Бельов са лица на Б. Михайлов не може да се довериш на тях ще те преметнат.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha