Поздрав от кмета на община Борован по случай Бабинден

Поздрав от кмета на община Борован по случай Бабинден "Уважаеми лекари, акушери и медицински работници.
Скъпи майки и баби,
Приемете моите най-искрени поздравления по случай Бабинден – ден, посветен на родилната помощ, акушерите, родилките, и здравето на децата.
Първият светъл лъч на нежността, озарил новороденото, е усмивката на майката, но първата ръка, която го докосва, е ръката на лекаря, на акушерката, на медицинската сестра.
Искам да изразя своята признателност и уважение към усилията, които полагате ежедневно за раждането на нашите деца, в чийто ръце е бъдещето на региона  и страната ни.
Пожелавам Ви  да продължавате със същата всеотдайност и старание да упражнявате високохуманната си професия, да поемате в ръцете си все повече новородени и да ставате свидетели на най-голямото чудо – появата на нов живот.
Нека бъдат леки и изпълнени с положителни емоции работните Ви дни, нека старанията Ви бъдат високо оценени с уважение и обич от страна на Вашите пациенти! В личен план, Ви пожелавам здраве, семейно щастие, благополучие, много морални и материални удовлетворения!
А на Вас скъпи майки, пожелавам много сила и всеотдайност.Изживейте с радост отглеждането на децата си и бъдете тяхна опора в живота!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !
КМЕТ НА ОБЩИНА БОРОВАН
ИНЖ.ДЕСИСЛАВА ТОДОРОВА"
21.01.2018, 09:30 часа
1787 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha