Арестуваха двама шофьори във Враца вчера, карали пияни

Арестуваха двама шофьори във Враца вчера, карали пияни Каране в нетрезво състояние е причината двама шофьори във Враца да бъдат арестувани от полицията, съобщиха от Областна дирекция на МВР.
Сутринта на 19 януари, около 8.30, когато повечето хора пият кафе, мъж от Бяла Слатина е издишал в дрегера 1.2 промила алкохол. Проверката с техническото средство за отчитане наличието на алкохол в кръвта, се наложила след сигнал за реализирано ПТП. В бюлетина на МВР не се споменават подробности за инцидента, при който единствено е пострадала колата на пияния шофьор. Фирканият от ранни зори жител на Бяла Слатина е с инициали С.Ц. и е на 66 години. Не е ясно по каква причина е подкарал "Опел Астра'' нетрезво състояние, но това му донесло 24-часов престой в ареста. По случая е образувано Бързо производство.
Два часа след полунощ днес е спрян за проверка лек автомобил "Шкода Октавия".
При извършената на шофьора проверка са отчетени отново 1.2 промила алкохол, а 42-годишният мъж зад волана е правоспособен и с многогодишен опит. Той притежава инициалите П.Х. и е врачанин. Съставен му е акт по Закона за движение по пътищата и талон за медицинско изследване.
20.01.2018, 10:30 часа
3410 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha