Любо Пенев от Монтана: Българският футбол е ръждясал

Любо Пенев от Монтана: Българският футбол е ръждясал Българският футбол е ръждясал и е на дъното на блатото. Затова искаме промяна, заяви кандидатът за президент на БФС Любослав Пенев на среща в Монтана. Легендарният голмайстор обяви своята програма пред представители на футболните клубове и фенове от Северозапада.
Преди срещата, която продължи точно колкото един футболен мач 90 минути, Пенев бе посрещнат от малки футболисти от ДФК "Прециз" /Монтана/, които му се оплакаха, че отборът им не бил допуснат до участие на турнир в Дряново, защото треньорът им Делян Кирилов стои зад неговата кандидатура. 
„Това е тъжно, но е самата реалност от цялостната картина в БФС”, заяви Любослав Пенев и разкри, че ако бъде избран за президент ще премахне таксите, които се плащат от аматьорските „А” и „Б” ОФГ. 
„Поставили сме си амбициозната цел, ако спечелим изборите, в следващите няколко години децата, които тренират в ДЮШ да станат 150 000”, пък каза Николай Илиев и зададе въпроса защо прокуратурата не се е самосезирала след думите на сегашния шеф на БФС Борислав Михайлов, че трима президенти на клубове оказват натиск над съдиите?
21.01.2018, 17:21 часа
2143 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha