Гошо Синдика с нова издънка! „Конкурент“ опорочи училищна инициатива и обиди почетен гражданин на Враца

Гошо Синдика с нова издънка! „Конкурент“ опорочи училищна инициатива и обиди почетен гражданин на Враца Електронното издание на врачанският вестник „Конкурент“ сътвори един от най-значимите гафове в местната регионална журналистика. В петък главният редактор Георги Александров, известен в гилдията като Гошо Синдика, успя само с един материал да опорочи инициатива на училище и да обиди почетен гражданин на Враца. Наблюдателни врачани виждат как с всеки изминат ден Гошо Синдика неуморно клати авторитета на управляваната от него медия като циганин селска джанка.
Тези дни в града ври и кипи заради решението на ГЕРБ да закрие паралелки във водещите училища, за да спаси Езиковата гимназия. По този повод в медиите се публикуват различни подписки, отворени писма и обръщения против съсипването на образователната система в областния град.
В петък в сайта на „Конкурент“ бе публикувано отворено писмо от почетния гражданин на Враца проф. Ангел Кунов, който е носител на Почетния знак на СУ „Христо Ботев“. Кой знае защо обаче вместо снимката на уважавания учен, материалът е илюстриран със снимка на главен държавен здравен инспектор д-р Ангел Кунчев. Да имаш претенции до небето и да не познаваш светлите личности на своя град е проява на див непрофесионализъм. И ако приемем, че нивото на журналистиката в изданието е ниско, то би трябвало поне да познават известния лекар, които почти всяка седмица е в медиите заради различни здравни теми.
Грешната снимка стоя цял ден в сайта и едва вечерта някой все пак обърна внимание, че в материала се мъдри Ангел Кунчев вместо Ангел Кунов. Информационна агенция BulNews.bg реши да изчака няколко дни, за да види дали Гошо Синдика ще събере морал да се извини на училището, на проф. Кунов и на д-р Кунчев. Не би!
Увлечен в писането на пасквили срещу бившите си работодатели и в плюенето на останалите медии, Гошо Синдика продължава да затъва в собственото си блато. Джуджето на врачанската журналистика не спира да манипулира оределите си читатели с надеждата да заблуди и назначения от Делян Пеевски за собственик Димитър Николов. И двамата все още имат нещо общо с „Конкурент“, тъй като чорбаджията им има други грижи и е оставил на доизживяване вестника. Тази сутрин обаче едни хора на опашката за мекици на пазара коментираха, че скоро това май ще се промени и двамата комплексари ще изхвърчат от медията като тапа на френско шампанско в елитен бардак…
22.01.2018, 10:20 часа
4159 2
Коментари

Фен

22.01.2018, 11:38 часа
Не стреляйте по пианиста, той толкова си може. Този тъпанар-тоже

4i4o

22.01.2018, 10:42 часа
Пътнико свиден, пътнико off
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha