Отново на тезгяха! Разпродават печатницата във Враца

Отново на тезгяха! Разпродават печатницата във Враца Частен съдебен изпълнител обяви за пореден път публична продан на печатницата „Полипринт“ във Враца, научи BulNews.bg. Търгът ще се проведе до 22 февруари, а причината за разпродажбата е удовлетворяване на вземане на агенцията по приватизационен и следприватизационен контрол.
На търг ще се играе масивната производствена и административна сграда на бул. „Демокрация“ 12, в която се помещава печатницата. Постройката е на три етажа, с обща площ от 956 кв. м. В нея има сутерен със 17 помещения, още 17 производствени помещения на първия етаж, 28 на втория и 25 на третия етаж.
Началната цена, от която ще започне наддаването, е 600 000 лева. Всеки мераклия да се сдобие с апетитната сграда на ключовото място във Враца може да подаде офертата си в районния съд. Търгът ще се проведе на 23 февруари от 14 часа.    
Припомняме, че ЧСИ се опитва да продаде сградата от около 5 години. През това време тя се превърна в свърталище на бездомници и няколко пъти бяха предизвиквани пожари от клошари, опитващи да се стоплят с останалите в помещенията дървени мебели и книги.
В момента цялостното състояние на сградата е повече от плачевно.
23.01.2018, 08:20 часа
1820 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha