Див екшън в Северозапада! Пиян влетя в училище да иска диплома

Див екшън в Северозапада! Пиян влетя в училище да иска диплома Истински екшън се е разиграл е берковско училище вчера, научи BulNews.bg от пресцентъра на МВР. Пиян мъж влетял в школото и се изпокарал с учител и директор, защото отказвали да му дадат диплома.
Сеирът е станал посред бял ден, докато учениците били в клас. 36-годишният Е.И. от града под Ком се бил почерпил солидно с алкохолни напитки. По неизвестни причини, точно докато бил на градус, мъжът решил, че иска да има тапия за завършено образование.
Към 13.40 часа той отишъл в сградата на гимназия „Д-р Иван Панов” и започнал пререкание с охраната. Пияният мъж се държал арогантно и сипел заплахи срещу служителя. Той не успял да го усмири и натрапникът тръгнал из коридорите на школото.
След това скандалджията влязъл в класна стая по време на урок. Той започнал да се кара и с преподавателя и продължавал да настоява да получи диплома. Учителят се видял в чудо и след като не можел да продължи урока, разпуснал учениците.
През това време Е.И. се качил при заместник-директора а училището. Там той продължил скандала и искането на документа. През това време персоналът на школото извикал полиция и униформени дошли и закопчали „любознателния“ пияница.
С действията си Е.И. е попречил на провеждането нормален учебен процес, предизвикал е възмущение и страх в присъстващите ученици и учители, категорични са от полицията. Съставен му е акт и е изправен по бързата процедура пред съда за хулиганство. Магистратите му наложили наказание задържане за 4 денонощия в поделенията на МВР. 
23.01.2018, 11:04 часа
6489 1
Коментари

Петко

23.01.2018, 13:39 часа
ии охраната какво е правила докато нашия убавец си ходил къде ли не в училището май не имала желание се занимава и му е казала давай ти си прави какво искаш я си седа тука и си питам ***
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha