От последните минути: Две коли се натресоха на оживен булевард във Враца /снимки/

От последните минути: Две коли се натресоха на оживен булевард във Враца /снимки/ Катастрофа е станала на натоварен булевард във Враца, видя само репортер на информационна агенция BulNews.bg. Две коли са се натресли заради отнето предимство.
Инцидентът е станал преди броени минути на бул. „Мито Орозов“ при пресечката ОКС. Шофьорът на лек автомобил „Шкода Октавия“ предприел маневра десен завой към складовата база, Той обаче не видял движещата се успоредно с него кола „Фиат Панда“ и я ударил странично.
Пораженията по двете превозни средства не са големи. „Шкода“-та е със счупен десен мигач и щети по бронята и калника. „Фиат“-ът е почти без следи от удара.
В момента на местопроизшествието все още няма полиция, която да опише случая. По тази причина двете коли все още са на шосето и движението по натоварения булевард е затруднено. По асфалта има и разпилени стъкла. Очаква се униформените да пристигнат всеки момент и да изяснят причините за инцидента, след което мястото ще бъде разчистено. 
23.01.2018, 12:18 часа
8082 1
Коментари

789

24.01.2018, 09:04 часа
Единият като гледам май е тръгнал да завива от крайно ляво платно в дясно! Просто уникално. Добре, че няма пострадали невинни хора!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha