Ексклузивно в BulNews.bg! Ето в коя колбасарска фирма работи заразеният с хепатит А врачанин

Ексклузивно в BulNews.bg! Ето в коя колбасарска фирма работи заразеният с хепатит А врачанин Точно преди седмица единствено информационна агенция BulNews.bg съобщи, че във врачанска колбасарска фирма е открит работник, болен от хепатит А. Тревожната здравна информация бе потвърдена неофициално от РЗИ, като оттам бе уточнено само, че инспекторите са на крак и се работи усилено по ограничаването на опасната заразна болест. Тогава медията ни спести името на фирмата, за да не се компрометира бизнеса й.
Това предизвика десетки обаждания и искания от страна на наши читатели, които настояваха да се съобщи името на предприятието, в което е работил заразно болният човек. Хората настояваха за правото да бъдат информирани, за да могат превантивно да избягват закупуването на техни продукти.
По тази причина днес публикуваме коя е фирмата, като оставяме изцяло в ръцете на потребителите да решат дали да продължават да пазаруват от нея или временно да спрат да го правят. Все пак става въпрос за заразно болен, който е контактувал продължително време с близо 60 човека и този факт е нормално да предизвика притеснения в обществото.
Името на дружеството е „Хубев“ ЕООД, чиито цехове се намират в мазето на Изчислителния център. Фирмата е дистрибутор на пилета и пилешки продукти, яйца, месо и колбаси. Два дни след тревожната публикация собственикът Симеон Хубев е платил на лаборатория да изследва на място целия персонал. Резултатите от проверените кръв и урина на работниците му се показали, че няма отклонения в здравословното им състояние и те не са заразно болни.
Репортер на информационна агенция BulNews.bg потърси за коментар на неприятната ситуация Симеон Хубев, но той категорично отказа да даде обяснение и насочи въпросите ни към фирмения адвокат.
24.01.2018, 08:40 часа
12596 5
Коментари

Вестител прес

24.01.2018, 23:41 часа
Хубае е спонсор на герб. Не така Булнюз, че ще разсърдите власта пак.

ай холам де!

24.01.2018, 20:38 часа
Ако действително има заразен с хепатит,защо фирмата не е затворена веднага!

гошо

24.01.2018, 11:22 часа
Няма затваряне 4е трябват пари за хотела на табашкия мост

Ime

24.01.2018, 09:51 часа
Че е платено,платено е,то е ясно.И няма други проблеми.И това е ясно.Мамини "светци и светици".Добрите,честни бизнесменчета.Хайде сега да видим колко бързо ще се потули случая.И защо е извършена проверка от платена лаборатория?Браво че казвате името!

п

24.01.2018, 09:03 часа
Никой да не пазарува от там!Хепатита е много гаден!!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha