Пламен Обрешков отговори на Делян Кирилов, обвини треньора на "Прециз" в лъжа

Пламен Обрешков отговори на Делян Кирилов, обвини треньора на "Прециз" в лъжа Организаторът на детските турнири в Дряново и треньор в школата на местния "Локомотив" Пламен Обрешков обвини треньора на "Прециз" /Монтана/ Делян Кирилов в лъжа. Това стана по повод твърдение на Кирилов преди три дни, че неговият тим не е допуснат до участие на детски турнир в Дряново, тъй като подкрепя Любослав Пенев за президент на БФС. 
От своя страна Пенев каза след срещата си с Делян Кирилов в Монтана, на която бяха докарани и деца от местната школа, следното: „Това е тъжно, но е самата реалност от цялостната картина в БФС.”
Днес Пламен Обрешков поиска право на отговор пред Sportal.bg:
“Аз съм организатор на повечето турнири в Дряново. Правим ги от ФК "Локомотив" /Дряново/. Правим ги както повечето колеги - обявяваме турнира и приемаме заявки. Досега не сме отказвали участие на ФК "Прециз" /Монтана/. Дори през месец ноември същият отбор взе участие в турнир за Футбол 9. В момента организираме друг турнир и също сме ги поканили, но досега не са потвърдили. 
Некоректно е да се говори, че сме отказали участие на даден отбор, който не е искал да участва. Не е коректно да се петни името на града ни с безпочвени обвинения. Нека господина да покаже доказателство, че му е отказано участие по тия доводи! Не е коректно, защото се намесват деца. И също така не е коректно да се водят деца на изборни срещи.”
23.01.2018, 14:54 часа
1434 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha