​Истории от Северозапада! Мъртво пиян мъж тормози съседи, псува ги и се заканва на децата им

​Истории от Северозапада! Мъртво пиян мъж тормози съседи, псува ги и се заканва на децата им Солидно почерпен мъж подлуди комшиите си като им вдигна скандал и ги напсува, научи BulNews.bg.
На 8 януари пияният К.С.И. започнал да обикаля улицата, на която живее в Оряхово и да крещи с все сила какви ли не нецензурни думи. В по-голямата си част виковете му били отправени към съседа му и неговите деца. Възмутени хората веднага извикали полиция. Униформените съставили акт на скандалджията за дребно хулиганство.
Преди дни мъжът бе изправен и на подсъдимата скамейка, където дал обяснения, а съседите му описали подробно поведението му през въпросната нощ.
От разказа на потърпевшия комшия М. става ясно, че около час след полунощ пред дома си чул как К.С.И. крещи, че „ще му е*е семейството и ще ми е*е децата. „Излязох навън, защото чух тези думи. Преди да изляза чух също и „елате комшии да ми духате, да ти е*а децата в устата”, разказва обиденият мъж.
В този момент съседът излязъл да му търси сметка. К.С.И. обаче го посрещнал подобаващо с крясъците: „ела да те пребия, ела да те пребия”. М. обаче решил да не се занимава с него и се прибрал в дома си. Малко по-късно обаче чул чупене на прозорци и извикал ченгетата.
К.С.И. бил задържан в районното до сутринта. Когато като се прибрал  към 10 часа отново се озовал пред дома на съседа си и започнал да крещи „излизай бе мършо, защо те е страх бе, мършо, ще ти отрежа главата” и продължил с вулгарните псувни за децата на съседа си. Потърпевшият отново се обадил на ченгетата, които върнали размирника в карцера.
Оказва се, че до преди около 3 години М. и К.С.И. са били приятели, но отношенията им се влошили. Още по-лошо ставало, когато К. бил пиян.
Вероятно в името на старата дружба потърпевшият обяснил по време на съдебното заседание, че няма претенции към съседа си, а К.С.И. приел да му бъде наложена парична глоба.
Магистратите от районния съд в Оряхово постановили от прокуратурата да определят исканото от провинилия се наказание. Каква точно глоба е платил подсъдимият обаче от документите не става ясно.  
24.01.2018, 08:20 часа
2899 1
Коментари

Не джендър

24.01.2018, 12:05 часа
За такива долни типове вместо да се подписват разни джендърски и безсмислени Конвенции от Истамбул, по-добре да ги пращаме в истамбулски затвори, даже и за наша сметка. Смятам, че ще има по-добър ефект.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha