Момиче, предложило девствеността си на търг, се отрече от сделката

Момиче, предложило девствеността си на търг, се отрече от сделката Италиански модел, която първо обяви, че продава невинността си в аукцион, заяви, че е променила решението си, пише The Sun.
"Направих глупост, за която много се разкайвам. Ако можех да върна времето назад, бих го направила, но моята цел не бе да се прославя", обяснила тя.
По думите на Никол, на нея просто й се искала до провери дали някой изобщо ще плати за нея. Момичето споделя, че животът й се превърнал в кошмар.
Започнали да й звънят с различни предложения, а от агенцията я питали как да преведат парите. Също така родителите й узнали и положението станало още по-критично.
Представители на въпросната агенция отричат да са притеснявали момичето. Те признават, че страницата с търга вече е премахната от сайта, но отбелязват, че още на 20 януари момичето заявило, че е заинтересовано от транзакцията.
"Ние изобщо не смятахме, че това е шега". Тя не е молила да се отменя търга, но истината е, че тя се притеснява за родителите си", отбелязали от там.
18-годишният модел с псевдоним Никол получила предложение от шестцифрена сума за първа интимна нощ след нейна публикация, придружена и с нейна снимка.
По-рано момичето заявява, че смята да похарчи парите за учене в университет и да купи с тях дом на родителите си.
24.01.2018, 10:35 часа
593 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha