Сеир на сесията на общинския съвет във Враца: Банчев оплю управлението на ГЕРБ

Сеир на сесията на общинския съвет във Враца: Банчев оплю управлението на ГЕРБ Днешната сесия на общинския съвет във Враца не мина без куриози. Само за няколко минути Борислав Банчев успя да внесе и да оттегли докладна, като между двете си решения той оплю цветущо управлението на ГЕРБ.
Съветникът внесе предложение за отпускане на допълнителни средства на сенаторите за покриване на разходи за професионални консултации, транспорт и други дейности, свързани с работата им. В момента им се отпускат 300 лева, но Банчев заяви, че те не са достатъчни и поиска да са в размер на минималната работна заплата – 510 лева.  
Сенаторът обясни, че не вижда нищо лошо всеки един от колегите му компетентно да се подготвя за сесии. „Лично аз имам договор с адвокатска кантора и всеки месец си плащам по 300 лева за консултации“, посочи Банчев. Той допълни, че всеки един от колегите му трябва да следва примера му, особено когато се гледа бюджета на общината. Тази година той  в размер на 53 млн. лева, които трябва да се разпределят внимателно.
Банчев успя да обвърже тирадата си с предложения план-прием след VII клас, който разбуни обществеността във Враца през последните 10 дни. По думите му, проблемът не е къде ще отидат учениците, а „10-годишното управление на ГЕРБ, през което Враца се е изселила“.
В края на монолога си Банчев оттегли докладната си за увеличаване на разходите на съветниците с мотива, че колегите му „още не са узрели да работят с ум и компетентност“.
30.01.2018, 12:31 часа
2924 2
Коментари

познат на Банчев

30.01.2018, 15:22 часа
От този нищо не става! Нещо е огладнял!

иво

30.01.2018, 12:54 часа
Безполезни паразити
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha