Врачани протестираха пред болницата във Враца, искат спасението на кардиологичното отделение

Врачани протестираха пред болницата във Враца, искат спасението на кардиологичното отделение Около десетина врачани се събраха днес на протест пред многопрофилната болница за активно лечение „Христо Ботев“ в града. Хората бяха притеснени от възможността да бъде закрито отделението по кардиология и изразиха ясната си позиция, че тази вероятност е недопустима и безумна. Въпреки, че лекарите в отделението са приели да се грижат за пациентите си още месец, през който с помощта на здравното министерство, положението може да се подобри, протестиращите показаха ясно и категорично позицията си.
 Още когато бяха предните протести ние им казахме, че ще им дадем някакво време да ги видим какви ще ги свършват, не че имахме кой знае какви очаквания. Явно в тази държава нищо не е нормално и става все по-ненормално. При един инфаркт, ако не се реагира до няколко минути всичко приключва, а ние сме затворили кардиологията... Какво правим? Това е е областен град... После се чудим защо сме най-бързо намаляващия град в Европа. Как си мислят някои хора, че са над тия неща? Ние сме тук защото тоя град и тази държава не се управлява, а се ликвидира“, категоричен бе протестиращият Искрен Дилов.
01.02.2018, 13:19 часа
1393 2
Коментари

путио маринкин

01.02.2018, 18:15 часа
абе пепеливи тумбаци у мбал сити сот сириус ще ви еба майката у путката объсана хаха!ей мангал черен гей у сириус дай пари у чирен боклук къде е нафтата кой изпи спирта идиот?червеи да ви ядат живи по топките бият ярмин и саид бе шизофреници у мбал!

ЕЕЕЕ

01.02.2018, 15:17 часа
нЕ блъскайте се де от другата страна на болницата си има държавна кардиология... какви ми спасявате дедовия тази дето източи болницата... боклуци сте всичките от инвазивна и нищо не става от вас да знаете!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha