"Ботев" /Враца/ загуби финала в Балчик, Йордан Апостолов беше избран за най-добър халф на турнира

"Ботев" /Враца/ загуби финала в Балчик, Йордан Апостолов беше избран за най-добър халф на турнира "Ботев" /Враца/ загуби от елитния "Витоша" /Бистрица/ с 1:3 във финала на приятелския турнира „Балчик къп”. След срещата двата отбора получиха наградите за първо и второ място. Освен отборната награда за второто място в надпреварата, врачани спечелиха и индивидуален приз. Йордан Апостолов заслужи отличието за най-добър полузащитник в турнира.
"Витоша" поведе още в 8-та минута с гол на Александър Любенов. Врачани изравниха няколко минути по-късно чрез Петър Альошев. Той засече с глава центриране в наказателното поле на Петър Атанасов. До края на първата част "Витоша" си върна преднината с два гола на Даниел Пеев, който оформи и крайния резултат.
След почивката двубоят беше изключително равностоен, без сериозни опасности пред вратите.
След лагера в Балчик футболистите на Сашо Ангелов получават 2 дни почивка. Следващото им занимание е в понеделник, а в сряда на врачани излизат за контрола със "Спартак" /Плевен/. 
02.02.2018, 14:16 часа
1343 2
Коментари

Безумие

03.02.2018, 17:01 часа
Щом не можем да бием Бистрица опашкаря в А група къде сме тръгнали за Елита? Монтана прави равен с 4-я. в руското класиране и играе къде с по-стойностни отбори, а ние се излагаме! Ало Сашо стегни се брат, че ще ти хвръкне договора и ще одиш на борса

Врачанин

02.02.2018, 17:15 часа
Витоша са последни в елита с 5 т.,не е добър атестат загуба с 3гола
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha