Прогнозата на BulNews.bg се сбъдна! Изхвърлиха Надя Донкинска от „Общинска банка“ в Монтана

Прогнозата на BulNews.bg се сбъдна! Изхвърлиха Надя Донкинска от „Общинска банка“ в Монтана Вчера е бил последният работен ден в клона на „Общинска банка“ в Монтана на Надя Донкинска, научи ексклузивно информационна агенция BulNews.bg. Ръководството на банката е било принудено да уволни прочутия врачански мениджър, за да овладее бунта в своя клон в областния град. Всички служители на финансовата институция подали заявления за напускане като протест срещу методите на работа на Донкинска.
Напористата дама бе назначена в края на ноември на сладката, но отговорна позиция и още тогава BulNews.bg предупреди нейните подчинени, че ще е необходимо да се въоръжат с търпение, за да успеят да оценят нейния талант и им пожелахме много късмет. Очевидно служителите на „Общинска банка“ се оказаха хора без късмет и това се видя още в първите месеци от управлението на толкова талантливата врачанска банкерка.
На практика Надя Донкинска е ръководила банката само през декември, тъй като януари е излязла в дълъг болничен, от който се е върнала вчера. Въпреки това краткото време е било достатъчно екипът на клона в Монтана да покаже червен картон на своята нова шефка, като масово подали заявления за напускане. Затова още в първия й работен ден вчера Донкинска е получила заповед за освобождаване.
Сега е времето служителите от останалите банки да посетят най-близкия храм, в който да запалят свещ с молба към Господ да нямат среща с третия вид…
07.02.2018, 09:26 часа
6454 4
Коментари

КИНЦИ

08.02.2018, 06:35 часа
ИМА ХУБАВИ ВТОРИЧНИ ПОЛОВИ БЕЛЕЗИ....!?! НЯМА ДА ОСТАНЕ ГЛАДНА...!!!

О, дааааа

07.02.2018, 23:46 часа
Има к'во да се пори и с к'во да се бори, иначе за меринджей нЪц :-)

Вестител прес

07.02.2018, 19:00 часа
Taя некой големец от герб я пори, така ще излезе накрая, гарантирано.

Всезнайко

07.02.2018, 11:13 часа
Чудовище ли е таз жена? Напишете още нещо.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha