Най-новата услуга във Враца: Поръчайте храна за дома и офиса на FoodboX.bg

Най-новата услуга във Враца: Поръчайте храна за дома и офиса на FoodboX.bg От днес във Враца започва да се предлага нова услуга, научи BulNews.bg. Подобно на всички големи градове по света, вече всеки може да получи топла и вкусна храна, без да се налага да напуска дома си. Най-новата платформа FoodboХ.bg предлага експресна доставка от любимите ресторанти във Враца до вашия дом и офис.
Сайтът стартира работа точно в 11 часа днес и вече приема поръчки от най-големите гладници. Екипът на FoodboX знаe, че за да е най-вкусна, храната трябва да се сервира топла. Затова те действат бързо и отнасят поръчките до входната врата в най-кратък срок.
Поръчването става изцяло онлайн и отнема броени минути. Само с един клик имате достъп до менютата на хитовите ресторанти. Пица, суши или традиционна българска кухня, нашите партньори предлагат апетитни ястия за всеки вкус.
Независимо дали искате топла храна, за да се заредите със сили за работа в офиса, желаете да изненадате любимия с романтична вечеря или сте поканили приятели и трябва да блеснете с кулинарните си умения, FoodboX е вашият пръв помощник. Доверете се на опитните готвачи от вашите любими ресторанти и си спестете време и усилия.
Поръчайте сега на FoodboX.bg и харесайте страницата във Facebook. Добър апетит! 
16.02.2018, 11:00 часа
13553 1
Коментари

sando

16.02.2018, 21:06 часа
bravo i uspex
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha