Невиждана трагедия в Лом! Жена закла майка си и опита да се самоубие заради мизерията

Невиждана трагедия в Лом! Жена закла майка си и опита да се самоубие заради мизерията Жена на 66-години от Лом е заклала 84-годишната си майка, а после е опитала да се самоубие, съобщиха от полицията в Монтана. Иванка И. е в критично състояние с тежки прорезни рани по гърдите, в областта на сърцето, и шията. Тя е настанена в реанимацията на местната болница. Докторите се борят за живота й и вече е стабилизирана, но майка й Екатерина Г. е издъхнала на леглото в дома си.
Мъртвата и дъщеря й са открити потънали в кръв от сестрата на Иванка. Вчера в 10.45 ч. 62-годишната В.И. подала сигнал, че в лятната кухня в дома на майка си намерила сестра си седнала на пода с рани от нож в гърдите и шията, а майка си заклана в леглото.
Трагедията потресе и полицията в крайдунавския град. По първоначални данни възрастната жена от няколко месеца била на легло. Бабата се залежала след падане, при което счупила таза си, разказват съседи. За нея се грижела по-голямата й дъщеря Иванка.
Дните и нощите на баба Екатерина минавали в болки и мъки. Двете жени се гледали с пенсиите си, които едва стигали за най-необходимото и по тази причина Иванка не можела да си позволи да купува скъпи обезболяващи за страдащата си майка. Съседи разказват, че жената буквално изнемогвала и се била предала от бедност и мъка и дори споделяла, че е готова да направи нещо, за да спаси себе си и бабата.
По неофициална информация Иванка е оставила прощално писмо. Криминалистите изчакват разрешение от лекарите да я разпитат. По случая е образувано досъдебно производство.
18.02.2018, 12:36 часа
11387 3
Коментари

PR

20.02.2018, 13:27 часа
Това в проспериращата държава на Боико никога не може да се случи - новината е фалшива. Да живее ГРЕБ!

Ванка джуклестата

19.02.2018, 08:20 часа
а ората спасяват пцета.

Помните ли ?

18.02.2018, 14:38 часа
През мракобесните години на социализма, съгласно новите му определения, не бях чувал някой да се е самоубил от мизерия. По скоро масово се хранеха прасета с бял хляб и се строяха по 1 - 2 къщи.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha