Този див Северозпад! Разярена купонджийка напсува ченгета и ги заплаши с уволнение

Този див Северозпад! Разярена купонджийка напсува ченгета и ги заплаши с уволнение Разярена жена, напсувала солидно униформени, получи условна присъда от четири месеца затвор за агресивното си поведение, научи BulNews.bg. Делото срещу С.М.К. бе гледано преди дни в районния съд в Мездра, където жената се призна за виновна и сключи споразумение с държавното обвинение.
От документите по делото става ясно, че жената е родом и живее в Роман. На 29 октомври минала година С.М.К. била надула силно музиката в апартамента си и буквално подлудила съседите си. Хората не издържали на децибелите и повикали полиция, за да й направят забележка. Когато ченгетата пристигнали на адреса на жената била голяма. Вместо да се кротне след забележката мадамата започнала да им крещи и да ги псува брутално.
Скандалът започнал още в апартамента на жената, което принудило ченгетата да я закопчаят и вкарат в патрулката за неспазване на обществения ред. Тогава купонджийката започнала да вика с пълно гърло „Какви сте вие бе, няма да намаля музиката, защото днес си празнувам събора”, „Вие не сте никакви полицаи и никога няма да ви изпълня предупрежденията и разпорежданията”. В специализирания автомобил и по-късно в районното полицейско управление яростта на жената станала още по-голяма. Стигнало се до там, че С.М.К. започнала да заплашва униформените по безобразен начин, като крещяла с все сила „Вие сте гейове, ходете да се е*ете с други гейове за пари”, „Вие сте едни нещастници и боклуци, ще ви е*а майката”, „От утре ще бъдете уволнени и няма да сте на работа”, „Шибаняк глупав, нито си ми на нивото, нито си ми на парите, от утре ти няма да работиш в Роман, ти не ставаш за полицай и за това си изпратен в Роман да ти е гадно, мен не можеш да ме задържиш, а можеш да ме хванеш за пу*ката”.
За отношението и обидите към ченгетата С.М.К. е осъдена на 4 месеца затвор, с отложено изтърпяване за срок от 3 години. Определението е окончателно.
22.02.2018, 08:40 часа
4564 2
Коментари

Обикновен българин

22.02.2018, 18:47 часа
Нямахме дълги години Библията в дома си и училището-търсехме щастието да други места-музика,купони-що се чудиме,че обичаме високи-звуци на музиката та уж да ни храни сърцето...Можем да сме други-тихо да слушаме-християнски песни.

wg

22.02.2018, 11:14 часа
Kupondvijka с policai-екшън от класа
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha