Потрес! Врачани принудени да се возят в студ и раздрънкани тролеи /снимки/

Потрес! Врачани принудени да се возят в студ и раздрънкани тролеи /снимки/ Тролеите, които се движат по улиците във Враца, са пред разпад. За това сигнализираха недоволни врачани в социалните мрежи.
Преди дни местна жителка публикува снимки, показващи състоянието на тролейбусите, във Фейсбук.
„До кога??? Къде изчезнаха автобусите?? Защо врачани плащат за тези развалини, мръсни, и по никакъв критерий не отговарящи на цената на билета??“, гласи постът на недоволната жена.
На кадрите се вижда как вратите на превозното средство не се затварят плътно, а между тях е зейнала огромна дупка. Оказва се, че уплътнението е изгоряло и на места липсва изцяло.
От оголените пространства влиза студ  и сняг, а пътниците са принудени да изтърпят мизерията в обществения транспорт в града, докато се приберат или стигнат до работа. 
Врачани коментират, че отвсякъде тече вода, целите седалки са мокри и всичко е ръждясало.
Още по-голямо недоволство в пътуващите предизвиква фактът, че от август месец цената на билетите за градския транспорт беше вдигната, но тролеите не се подменят, нито пък се ремонтират.
„Дигнаха билетите, а приходите от тях къде ли отиват... Това е Враца, никой не го интересува какво се случва...“, жалват се врачани във Фейсбук.
Освен,че тролеите са „трошки“, пътуващите коментират и че са нередовни. Те твърдят, че често се случва обществения превоз да не се движи по разписание и много ученици са принудени да пътуват с друг транспорт, въпреки закупените карти за пътуване.
Недоволството на врачани от качеството на услугата, която предлага „Тролейбусен транспорт“ расте с всеки изминал ден, а хората се надяват някои от отговорните за проблема да им обърне внимание. Хората разчитат на това, че ще се намери решение на ситуацията, а също и, че няма да им се налага да зъзнат, докато пътуват до работа или училище и ще пристигнат невредими до там.
23.02.2018, 08:35 часа
5783 5
Коментари

Герберана

23.02.2018, 20:09 часа
Кво се пените бре,това европейски тролей!Нови ша видите на връба!

Цене Уестия

23.02.2018, 18:43 часа
Ялате при мен, я ще ви сгреем до медковец на кожения лифт да се повозите

Боци

23.02.2018, 13:57 часа
Кмета се вози като таен клиент и всичко вижда,ако не се раздвои ще се обади на кръсника и ще имате нови тролейбуси, щом искате. Да ама друг път!

до петко

23.02.2018, 13:09 часа
баце гласувал си за крадлив кмет

Петко

23.02.2018, 10:08 часа
оно баце общината нема пари имала само да рани мангалите и да копа яко нз още какво търпиме ми не се дигнем соте пред тая община и да питаме и да искаме резултати не да ни лъжат и тука да си драскаме кво що
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha