Защо Нова ТВ отрязаха думите за "ошфорните компании" на Гинка /ЧЕЗ/? Кой или той изчисти вчерашния откъс?!

Защо Нова ТВ отрязаха думите за "ошфорните компании" на Гинка /ЧЕЗ/? Кой или той изчисти вчерашния откъс?! Вчера на няколко пъти преди вечерните новини на Нова тв, бе анонсирано интервюто на Виктор Николаев, където в кратък откъс от интервюто Гинка Върбакова, „краен собственик на ЧЕЗ“, изрича, че няма „оШфорни компании“. АФЕРА моментално улови абсурдната „грешка“ и писа за това!
Още снощи прогнозирахме, че този откъс ще бъде отрязан днес в излъчнането на цялото интервю и се оказахме категорични прави.
Защо Нова тв отрязаха думите за „оШфорните компании“ на Гинка Върбакова? Кой изчисти вчерашния откъс от интервюто и защо?
Гинка била много обидена, че и казвали на малко име, и че никой не я бил потърсил да се запознае с нея, а според не от една година било публично, че точно тя щяла да купува ЧЕЗ.
Гинка обаче първо даде АНОНИМНО ИНТЕРВЮ В БТА, без снимка, без автор на интервюто, абсолютно пропагандно интервю, което потресе както обществеността, така и медийните среди. След което се наложи онези, които стоят зад Гинка, да замажат гафа и тръгнаха да я осветяват.
И пак се набучиха.
Защото – интервюто на уж „спокойната“ Гинка, която твърди, че е сама, други няма, и че всичко е наред със сделката, НЕ БЕ ДАДЕНО НА ЖИВО, В СТУДИОТО НА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, а бе направено на ЗАПИС.
Когато едно интервю е правено на ЗАПИС, телевизията може да си го монтира както си поиска, да изчисти всички онези неща, които иска, и да го фризира така, че скрити да останат точно детайлите, които обясняват всичко. Защото камерата никога не лъже. Журналята – да!, но камерата – не! Снощи бяха изтървали фразата с „оШфорните компании“, но както виждаме днес – шат! с монтажната „ножица“ и тази фраза вече я няма!
АФЕРА още снощи прогнозира, че изреченото от Гинка Върбакова, че нямала „оШфорни кампании“ ще бъде изрязано днес и няма да излезе по телезивията. Особено след масовите подигравки в социалните мрежи.
И точно така стана.
Така, опитващите се да ни покажат Гинка – самостоятелната бизнесменка, се нахакаха сами пак.
Иначе Гинка рече, че „това е компания, зад която стоят моите компании…“, „фирмата, която е създадена е създадена специално зад сделката“, „крайният собственик в тези централи съм аз“, „да, ние сме милионери“, „сменя се собствеността, не се сменя управлението, да успокоя потребителите“, „собствеността не променя крайната цена на тока“…
Гинка Върбакова ни уведоми и че изпуснала полета до Прага и „багажа ни замина, договора беше там, в тежкия куфар, който тежеше 15 килограма…“
Няма какво повече да добавим. Само кретен може да продължава да си мисли, че при такъв КОНТРОЛИРАН МЕДИЕН ПЛАСМЕНТ, и то изпълнен дърварски, зад Гинка не седи Той./ Afera.bg
26.02.2018, 11:07 часа
2015 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha