Ексклузивно в BulNews! Удариха „УниКредит Булбанк“ във Враца, полицията реагира светкавично /снимки/

Ексклузивно в BulNews! Удариха „УниКредит Булбанк“ във Враца, полицията реагира светкавично /снимки/ Тази нощ е бил направен опит да бъде обрана „УниКредит Булбанк“ във Враца, видя само репортер на агенция BulNews.bg. Малко след полунощ мъж е влязъл в помещението, където може да се ползват онлайн услугите на банката и направил опит да отвори банкомата, който е монтиран на фасадата на сградата.
В него обаче е имало вградена допълнителна система срещу кражба, която се задействала и подала сигнал в охранителната фирма. От там веднага сигнализирали в полицията, че има опит за обир на банката и за секунди пред нея почерняло от полиция. Четири патрулки от различни точки на града блокирали сградата, където спипали изненадания обирджия.
Мъжът е бил арестуван и закаран  в районното. Цяла нощ експерти от МВР и банката работили по документирането на случая. На този етап е ясно, че няма причинени щети на финансовата институция. В днешния бюлетин на Областна дирекция Враца се съобщава, че въпросният мераклия е 35-годишен софиянец с инициали А.А.
04.03.2018, 09:10 часа
17119 2
Коментари

путио маринкин

04.03.2018, 17:15 часа
абе копиле мри да ти еба майката у путката объсана хаха!червеи да те ядат жив по ташаците спин и рак да те уморат по дробовете боклук ще те закола публично олигофрен!жив ще те закопаем при пачо носа у девене!ще те разпорим отзад!

ВГ

04.03.2018, 10:02 часа
Когато банката обра футболиста с 3 млн нямаше такъв джангър.Сега за накакви си хиляди-олелия до небето.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha