Извънредно! Зам.-кметът на Монтана Тихомир Антонов е блъснал пешеходка със служебна кола

Извънредно! Зам.-кметът на Монтана Тихомир Антонов е блъснал пешеходка със служебна кола Заместник-кметът на Монтана Тихомир Антонов е блъснал пешеходка със служебна кола на общината вчера, научи BulNews.bg.
Припомняме, че инцидентът стана около 17 часа на паркинга на общината, в близост до кръстовището с ул. "Славянска". Лекият автомобил "Пежо 607", собственост на местната управа, е бил управляван от 43-годишният зам.-кмет Тихомир Антонов. Мъжът не видял пресичащата пътното платно жена и я блъснал.
При реализираното ПТП 59-годишната пешеходка получила фрактура на костите на дясната подбедрица.  Пострадалата е настанена в ортопедично отделение на местната болница, без опасност за живота.
Антонов е изпробван за употреба на алкохол, като отчетената проба е отрицателна. Съставен му е акт и констативен протокол за ПТП, казаха от полицията.
Това не е първото произшествие на Антонов като зам.-кмет на общината. През 2012 година той катастрофира с личния си автомобил „Мерцедес“. Тогава пострада 23-годишна монтанчака.
08.03.2018, 11:28 часа
8224 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha