КАТ-Враца извади тежката артилерия, вижте къде дебнат с неуловимата камера /снимка/

КАТ-Враца извади тежката артилерия, вижте къде дебнат с неуловимата камера /снимка/ КАТ-Враца извади тежката артилерия срещу джигитите на пътя, видя репортер на BulNews.bg. Преди минути високотехнологичното устройство бе позиционирано на разклона за село Руска Бела в посока към Враца, точно преди баира на местността Кълни дол.
Полицейска кола с двама униформени е спряна отстрани на пътя и се забелязва в последния момент. Камерата с лазер е поставена ниско и също трудно се вижда. Шофьорите трябва много да внимават със скоростта по отсечката, която ги предразполага да натискат педала за газта.
Припомняме, че от началото на седмицата по пътищата в цялата страна бяха пуснати в действие прецизни камери с лазер, които засичат и снимат автомобилите, движещи се с превишена скорост.
Новите устройства се слагат на тринога край шосето и засичат всеки нарушител на пътя, като снимат по няколко автомобила наведнъж. Периметърът на действие на новите камери е до 600 метра. Те са с вградено разпознаване на регистрационни номера, а антирадарите не ги засичат, посочват от КАТ.
14.03.2018, 11:01 часа
15948 3
Коментари

до така си мисля

16.03.2018, 11:30 часа
в града е анархия те ми пазят на магистрала като летище

Така си мисля

14.03.2018, 19:10 часа
По-добре така да се следи за скорост и спазване на знаци и маркировка, както и кой къде спира, особено последното вътре в града. А иначе на пътя Враца-Мездра, който е прав на конец и с по две ленти в една посока дори и 120 не е опасно.

!

14.03.2018, 16:26 часа
ВИНАГИ ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВА ОГРАНИЧЕНИЕТО, А НЕ ТРЯБВА ПРИСЪСТВИЕТО НА КАМЕРА ДА НИ ДИСЦИПЛИНИРА! А ВИЕ ДА СЪОБЩАВАТЕ ТУК КЪДЕ СА РАЗПОЛОЖЕНИ КАМЕРИТЕ ПО СКОРО ПРАВИТЕ ЛОША УСЛУГА!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha