Арена на блъскащи колички! Бус нацели двa автомобила във Враца /снимки/

Арена на блъскащи колички! Бус нацели двa автомобила във Враца /снимки/ Шофьор на бус реши да превърне складовата база ОКС във Враца в арена на блъскащи колички. Тази сутрин изнервеният водач ударил две коли, паркирани на улица между складовете. За това сигнализира читател на BulNews.bg в рубриката „Ти, репортерът“.
Очевидецът, заснел случката, допълни, че блъснатите автомобили са били паркирани от двете страни на главната улица в складовата база. Шофьорите обаче въобще не се съобразили, че както са зарязали возилата си никой не може да мине по пътя. Не след дълго на хоризонта се появил шофьор на бус с марка „Пежо“, който бързо преценил, че няма да ги чака и да си хаби нервите, а ще мине между тях.  Напористият мъж успял да отмести колите, като намачкал ламарините им и си продължил по пътя.
„Инцидентите в ОКС с автомобили са постоянни. Стигна се до там, че започнаха да се натрисат като блъскащи се колички. Някои паркират както си искат, а други без да се замислят започнаха да ги газят“, споделя врачанинът.
Хората от складовата база разкриват, че са се нагледали на много подобни сблъсъци. Те призовават органите на реда да си свършат работата и да наложат контрол в района, за да няма повече такива инциденти.
 
14.03.2018, 13:32 часа
8177 2
Коментари

Ventsiano Mangala

14.03.2018, 22:27 часа
So kere vra4ane

Боко

14.03.2018, 15:45 часа
селяндурите мислят че са си на село у дворо
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha