Протестър се готви да стане директор на болницата във Враца, вижте кой е той /снимка/

Протестър се готви да стане директор на болницата във Враца, вижте кой е той /снимка/ Един от водачите на протестите срещу лошото състояние на врачанската болница се готви да стане директор, научи ексклузивно агенция BulNews.bg. По стара българска традиция се оказа , че участието на част от хората в публичните събития в подкрепа на здравното заведение съвсем не е безкористно, а с далеч по-прозаична причина.
Лидерът на протестите д-р Емил Младенов вече е стартирал задкулисни срещи с отговорни фактори с цел той да е следващият директор на МБАЛ „Христо Ботев“. Медикът работи в I-во вътрешно отделение и е съпруг на шефката на спешното д-р Галина Лещарска. Лещарска вече се е похвалила в тесен кръг, че най-после семейството й ще овладее изцяло болницата.
Колеги на мераклията за директор вече са регистрирали промяна в поведението му, а някои дори твърдят, че той си е купил нов портфейл, в който да успее да побере директорската заплата.
Д-р Младенов вече бил подготвил оздравителен план, който да направи болницата водеща в Северозапада. На този етап това изглежда като утопия, тъй като самата държава, която е собственик на лечебното заведение, не успява да овладее разпада й.
Дали амбициозното семейството ще успее в своите напъни да овладее болницата ще стане ясно в края на април, за когато е насрочено общото събрание на дружеството.
15.03.2018, 10:21 часа
9171 1
Коментари

СМЕШ-НИ-ЦИ

15.03.2018, 20:06 часа
Важното е да е предан на партията с одиозния кмет.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha