От последните минути! ТИР помете кола и скочи в дерето край Оходен /снимки/

От последните минути! ТИР помете кола и скочи в дерето край Оходен /снимки/ Тежка катастрофа е станала на пътя Враца-Оряхово в района на село Оходен, видя първо репортер на агенция BulNews.bg.
Около 5.30 турски ТИР изпуснал завоя при селото, ударил лек автомобил с врачанска регистрация и скочил в дерето. За щастие инцидентът се е разминал без ранени хора, само с материални щети. Тежката машина пътувала към ферибота край Оряхово, когато поднесъл на тънкия лед, който се е образувал върху платното.
Камионът застрашително се е наклонил и създава проблеми на трафика. Лекият автомобил „Форд Фиеста“ е преместен на близкото кръстовище, за да не пречи на преминаващите коли и камиони. На мястото на катастрофата има патрул на полицията, който регулира трафика в проблемния участък.
От АПИ призовават да се шофира внимателно, тъй като температурите са отрицателни и върху пътя се е образувал така наречения „черен лед“, който е изключително опасен.
19.03.2018, 08:16 часа
6869 1
Коментари

СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ

19.03.2018, 11:24 часа
Ето 2 катастрофи за броени минути с участието на смърдел турчин нещастен ....До кога ша ни трепат тия мърши бе ?Управници застанете на мястото си бе за какво ви плащаме заплатите милионите от нас ги взимате хванете и натирете тия турци смърдели !!!!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha