Детелина Михайлова победи шампиона на Гърция на тенис на маса

Детелина Михайлова победи шампиона на Гърция на тенис на маса Победа над шампионката по тенис на маса на Гърция за тази година постигна врачанската тенисистка Детелина Михайлова. Тя надделя над Катерина Толю с 3:1 гейма в среща от отборното първенство на южната ни съседка. Освен успеха над тазгодишната шампионка на южната ни съседка, Детелина Михайлова постигна и победа срещу много силната румънска състезателка Андреа Теодора Клапа. Този път победата бе много трудна с 3:2 гейма, като на врачанската състезателка се наложи да спасява и мачбол.
С победите си в последния кръг на гръцкото първенство, Детелина Михайлова ще завърши сезона като най-добре представилата се българка в шампионата. В крайното индивидуално класиране тя се намира пред всички състезателки от националния отбор на България, които участват в много силния гръцки шампионат.
До края на юни ще стане ясно и къде ще се състезава врачанската тенисистка през новия сезон. Сигурно е обаче, че тя ще представя Враца и местния клуб по тенис на маса "Бобата" в индивидуалните шампионати в България.
19.03.2018, 16:04 часа
930 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha