Машинист от Враца е карал влака, прегазил легналия на релсите човек в Монтанско

Машинист от Враца е карал влака, прегазил легналия на релсите човек в Монтанско От областната дирекция на МВР в Монтана излязоха с официална информация за вчерашния трагичен инцидент, при който влак прегази човек, легнал на релсите.
Както агенция BulNews съобщи, фаталната сцена се разиграла малко преди 14 часа вчера в землището на село Боровци. Машинистът на влака по жп линията Монтана-Берковица e 51-годишен врачанин с инициали Р.С. Той видял, че на релсите е легнал неподвижно човек, но не успял да направи нищо, за да предотврати трагедията. Въпреки усилията си не можал да спре композицията и минал през самоубиеца.
Проверка на полицията установила, че прегазеният е 43-годишен мъж от село Боровци.  Загиналият бил безработен и по данни на лекари имал психични проблеми.
На място е извършена проба на машиниста с техническо средство за наличието на алкохол, като пробата е отрицателна. Тялото на починалия е изпратено за аутопсия в монтанската болница. На място е извършен оглед и е образувано досъдебно производство. 
21.03.2018, 09:43 часа
8107 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha