Месечен хороскоп за април 2018 гoдина

Месечен хороскоп за април 2018 гoдина Овен
Вашият месец трябва да се превърне в основен двигател на годината. Сега е моментът да се развихрите. Вярно е, че ще имате повод за празнуване, но нека не бъде причина да се отпускате. Възможно е да сте доволни от равносметката за последната година, но това не означава отпускане. Главните ви врагове сега ще бъдат мързела и меланхолията, които може да ви обземат. Винаги може да се намери причина и повод за тъга и бездействие, но сега е много важно да намерите сили да ги преодолеете. Това е задачата ви през първите дни на месеца. След това животът ви ще има нужда от активността ви, за да постигнете върховете, които са отредени само и единствено за вас. В личен план също ще трябва да положите немалко усилия, за да постигнете уюта и комфорта във връзката ви, към които се стремите. Не забравяйте за здравето си и подсигурете на организма си достатъчно витамини от пресни плодове и зеленчуци.

Телец
Април е подходящ месец за активно планиране. В първите дни на новия период ще бъде най-силен за представителите на знака, които имат творческа професия. Сега е моментът да възобновите предишни контакти, връзки и отношения с хора, които може да ви помогнат. Нищо не се получава даром, така че бъдете готови да отвърнете с взаимност към онези, които ви помогнат. Втората половина на месеца е подходящ период за любовни приключения. Самостоятелните представители на знака може да се впуснат в активно търсене на половинка. Не отстъпвайте от принципите си, но и не бъдете прекалено претенциозни.

Близнаци
Април ще предложи море от емоции на представителите на знака Близнаци. Активността в работата и в личните отношения ще е в своя пик и ще имате чувството, че са ви необходими 48 часа в денонощието, за да се справите с всичко, което ви се изпречи на пътя. Повтаряйте си по-често, че и това ще свърши, но не си помисляйте и за миг, че може да се откажете. В средата на месеца ще сте свикнали с темпото на натоварване, но не си мислете, че е дошло време за почивка. В момента, в който се отпуснете ще ви залее вълна от задачи. За да издържите психически на натоварването не се колебайте да споделяте с приятелите си всичко, което ви тормози. Споделена мъка-половин мъка. Краят на април ще ви се отплати с много слънце, не само по улицата, но и време и взаимност с любимите ви хора. Тогава ще имате време за себе си и любимите ви неща. Може да планирате кратка почивка за този период.

Рак
Този месец ще постави точките по местата им. Заели сте се с нелека задача, а и обещание сте дали. Със сигурност сте знаели, че ще ви е трудно, но едва ли сте предполагали, че ще е толкова сложно. Бъдете честни със себе си и решете дали искате да продължите напред. Истината е, че се нуждаете от преразглеждане на приоритетите. В момента, в който осъзнаете, че половината от целите ви са напълно ненужни слънцето ще огрее навсякъде и ще се почувствате свободни и щастливи. Единственото, за което ще съжалявате ще бъде, че не сте го направили по-рано. 

Лъв
Този месец със сигурност няма да е скучен. В първите дни на април за вас ще е характерно това, че ще реагирате прекалено емоционално и бурно на всичко, което се случва около вас. Най-важното е да не пришпорвате нещата в личния живот. Каквото има да се случва – ще се случи, вашето настояване може само да влоши нещата и да създаде ситуация, която до доведе до защита на територия. Това е най-малкото, от което имате нужда. Бъдете търпеливи и толерантни. Връзката ви има шанс за развитие, а кризата е просто част от пътя напред. Не го забравяйте.

Дева
Април ще е подходящо време за промяна в имиджа. Оставете се в ръцете на специалистите и бъдете готови да заблестите по-ярко от всякога. Грижите за външността ви обаче не трябва да спират до там. Предстои лято и е добре да подготвите и тялото си за него. Вече не може да имате извинение за пропуснатия час гимнастика или активна разходка. Това ще се отрази не само на фигурата, но и на здравето ви. Опитайте се да медитирате и ще видите как облаците ще се разсеят и ще се изпълните с енергия. В служебно отношение няма да имате излишно напрежение, освен ако не решите да се борите за позиция, която отдавна мечтаете. Всъщност и там няма е нужно да положите кой знае какви усилия.

Везни
Този месец ще ви предостави много върхове за изкачване. Достатъчно сте тренирани и времето за опити е отминало. Сега трябва да приготвите умствения си и психически багаж и да атакувате нагоре. Някои представители на знака ще преценят, че е по-важно да концентрират усилията си в запазването на мира и разбирателството в дома. Това ще е най-правилното ви решение, щом усещате, че е необходима промяна в тази сфера. Най-важното е да не забравяте, че за да се чувствате добре с някого първо трябва да сте в разбирателство със себе си.

Скорпион
Април ще бъде интензивен месец. Очаква ви сериозна работа, запознанства, търсене на сътрудници и уреждане на отношения и връзки. Всичко това ще бъде гарнирано с доста емоции. Вашата задача ще бъде да ги укротите или поне да ги използвате в своя полза. Но това ще означава да може да ги контролирате. В личен план е настъпил застой. Раздвижването на нещата зависи изцяло от вас, но за целта трябва да излезете от дупката, в която сте се поставили доброволно. Не започвайте деня без усмивка и увереност, че нещата ще се развият по най-добрия за вас начин. Много скоро ще видите, че този метод работи.

Стрелец
Проблемите съществуват, но сега имате склонността да си ги измисляте или да им придавате прекалена тежест. В момента, в който се отървете от този ваш навик нещата коренно ще се променят. Демонизирали сте някои хора от обкръжението ви. Напразно си мислите, че тези хора са ваши врагове. С повече прозорливост ще откриете истински съюзници в тяхно лице. В замяна ще е необходима вашата искрена толерантност и уважение. Не се колебайте да направите стъпка в тази посока. Ще спечелите истински приятели.

Козирог
Новият месец ще ви донесе не малко предизвикателства. Не се колебайте да се изправите лице в лице с тях. Това ще ви позволи сами да създавате и направлявате събитията в живота ви. Април ще ви предостави ролята на водач в момент, в който силите са в разгара ви. Същото се отнася и за личния ви живот. Все пак не се изкушавайте да действате еднолично при взимането на решения, които се отнасят за съвместния ви живот с вашия партньор. Нуждите на децата също трябва да бъдат отчетени. Признайте правото им да бъдат различни от вас и от очакванията ви.

Водолей
Април ще донесе сериозни успехи в служебно отношение за представителите на знака Водолей. Конкуренцията ви уважава и няма да се натъквате на подводни камъни. Личният живот и отношенията с близките ще са нещата, които ще изискват повече усилие от ваша страна. Вероятно ще се наложи да направите някои промени в поведението си, за да подобрите обстановката у дома. Комуникацията е важно нещо и има какво още да се желае в тази насока. Помислете за всички позитиви, които ви очакват ако откликнете на нуждите на любимия си човек. Самите вие със сигурност ще се почувствате по-добре.

Риби
Месецът предвещава много победи. На всичкото отгоре ще ви се дадат без много усилия и/или сълзи. Не обръщайте внимание на завистниците, а смело и с вдигната глава продължавайте напред. На всичкото отгоре може да си позволите и да мечтаете смело. Веднъж отървали се от страха ще разберете, че няма сила която да ви спре. Периодът е добър за продължаване на образованието или повишаване на квалификацията. Ако усетите желание за изучаването на екзотичен език – не си отказвайте. Може да не ви потрябва, но важното е да задоволите желанието си за развитие.
29.03.2018, 14:31 часа
1833 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha