Вкарват в затвора двама, пребили мъж с бухалки и потрошили лъскавото му „Ауди“

Вкарват в затвора двама, пребили мъж с бухалки и потрошили лъскавото му „Ауди“ Двама бандити, пребили мъж от Монтанско и след това потрошили лъскавото му „Ауди Q7“, влизат в затвора, научи BulNews.bg. Зрелищният екшън се разиграл на 15 май 2014 г., но едва преди дни нападателите бяха осъдени за зверското си деяние от районния съд в Лом. Наказанието на биячите К.С.И. и В.Е.М. е да лежат в зандана по една година при общ режим.
От документите по делото става ясно, че нападателите са с криминално минало. На 15 май 2014 г. малко преди полунощ те нападнали с бухалки потърпевшия Р.Е.Х., като му нанесли множество удари в краката. От побоя мъжът получил лека телесна повреда – масивно кръвонасядане и охлузване, което обаче не било опасно за живота му. Побоят обаче явно не бил достатъчен и на следващия ден двамата отново посетили жертвата си. Този път те пресрещнали мъжа, докато шофирал „Ауди Q7“ между селата Сталийска махала и Трайково. Луксозното возило е собственост на „Гала Трейдинг Къмпани“ АД Монтана. Към 21.30 часа биячите спрели автомобила и започнали да го удрят с бухалки. След нападението колата била със счупена покривна греда и дясно странично задно стъкло.
От документите не става ясно каква точно е причината за агресията срещу мъжа. Присъдата може да се обжалва пред окръжния съд в Монтана.
 
 
30.03.2018, 08:10 часа
2024 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha