Феро не взе в състава на "Монтана" Саргис за гостуването на "Несебър"

Феро не взе в състава на "Монтана" Саргис за гостуването на "Несебър" Футболистите на "Монтана" направиха днес след обяд една тренировка на стадиона в Равда. Тя започна в 15 часа, колкото е и началният час на мача им с "Несебър" в събота. Както се и очакваше старши треньорът Ферарио Спасов не включи в групата 22-годишният арменски полузащитник Саргис Шахинян. Последното ново попълнение в селекцията на монтанци е изостанал с подготовката и на този етап на влиза в плановете на треньорския щаб. Извън 18-те за пореден път остана и юношата Християн Илиев. Друг от новите  -Тони Тасев, през седмицата се оплакваше от болки в коленете, но юношата на "Пирин" (Благоевград) се очаква да започне титуляр. Централният нападател Мирослав Антонов се възстановява от тежка операция на лявото коляно.
„Несебър е силен домакин. Очаквам много тежък мач, който ние трябва да спечелим”, заяви ст. треньорът Ферарио Спасов. През есента неговият повторен дебют начело на "Монтана" бе именно срещу този съперник. На 9 септември на стадион „Кипровец” в Чипровци, на който северозападния тим играеше домакинските си срещи тогава, "Несебър" записа победа с 3:1. След това обаче монтанци направиха серия от силни мачове и останаха в борбата за призовите три места. За никакъв реваншизъм не може и да става дума. Нашият отбор е по-класният и трябва да вземе трите точки”, категоричен е наставникът на "Монтана".

Групата на "Монтана" за гостуването на "Несебър":
вратари:Ивайло Василев, Марин Орлинов;
защит ници: Иван Михов, Даниел Георгиев, Стефан Цонков, Тодор Колев, Кристиян Димитров;
полузащитници: Владимир Айтов, Йордан Йорданов, Александър Манолов, Айкут Рамадан, Сава Савов,Борислав Дамянов, Борислав Балджийски, Иван Коконов;
нападатели: Атанас Илиев, Сергей Георгиев, Тони Тасев.
Ст. треньор: Ферарио Спасов.

"Несебър" - "Монтана"

Контузен: Мирослав Антонов.
Наказани: няма.
Главен съдия: Радослав Гидженов.
Асистенти: Георги Стамболджиев, Владимир Хубенов.   
Четвърти съдия: Иван Пенчев.
Съдийски наблюдател: Камен Алексиев.
Градски стадион в Несебър.
На 31 март, от 15часа, пряко по Диема спорт.
30.03.2018, 18:52 часа
1020 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha