"Ботев" /Враца/ завърши 0:0 с "Левски" при U19

"Ботев" /Враца/ завърши 0:0 с "Левски" при U19 Юношите до 19 години на врачанския "Ботев" записаха престижно равенство срещу връстниците си от "Левски" в мач от 20-ия кръг на елитната футболна дивизия. Точката срещу "сините" сложи край на негативната серия на младите таланти от града под Околчица. Равенството дойде като резултат от мъдро избраната от наставника Ивайло Кунчев, която минимизира силните страни на гостите и даде шанс на врачанските футболисти да спечелят точка след месеци на поредни поражения.
Двубоят се игра на стадион "Христо Ботев", където дойдоха твърде малко зрители. Онези, които бяха по трибуните обаче, не съжаляваха. Мачът започна с възможност за гостите в 4-та мин., но шутът на Симеон Димитров бе спасен от вратаря Кристиян Иванов. До края на полувремето и двата отбора не създадоха нищо съществено, като разликата от 32 т. в класирането в полза на „сините” въобще не пролича на терена.
След почивката играта продължи да бъде разпокъсана. В 55-та мин. пред врачани се откри отлична възможност за гол. Иван Велчев изведе зад защитата Грег Мицов, но ударът му бе спасен от стража на гостите. И столичани създадоха едно опасно положение, при което Йордан Йорданов се намеси решително и не позволи на двама нападатели да играят с топката.
В групата на "Ботев" бяха: Кристиян Иванов, Георги Минчев, Йордан Йорданов, Алексзандър Петров, Димитър Димитров, Тодор Горанов, Иван Велчев, Стелян Иванов, Грег Мицов, Радослав Батов, Ангел Дойчинов /Христо Тодоров, Алекс Иванов, Веселин Русинов, Николай Петков, Виктор Викторов, Славян Бойков и Васил Петровски/.
01.04.2018, 18:26 часа
908 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha