Кръв на пътя! Жена бере душа, след като я пометоха на пешеходна пътека

Кръв на пътя! Жена бере душа, след като я пометоха на пешеходна пътека Жена е в болница в критично състояние, след като е била пометена от шофьорка на пешеходна пътека във Видин, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР.
Инцидентът е станал към 7.20 часа вчера на кръстовището между улиците „Христо Ботев” и „Широка” в областния град. 34-годишна видинчанка управлявала лек автомобил „Рено Меган”. При завой на ляво шофьорката не видяла преминаващата по пешеходната пътека 49-годишна жена и я блъснала.
Пострадалата е откарана незабавно във видинската болница в тежко състояние и с опасност за живота. По-късно е транспортирана за лечение в столицата.
Шофьорката е тествана с дрегер, пробата не отчела наличие на алкохол. Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.
03.04.2018, 09:54 часа
8303 2
Коментари

Не че нещо,

03.04.2018, 17:31 часа
обаче пише цитирам "пробата НЕ Е отчела наличие на алкохол" !!!

Zatvor

03.04.2018, 10:05 часа
Това е нечия майка !, как може да има такъв простоват глупав народ като българите .. да кара с наличие на алкохол , всички ревете че сте европейски граждани и искате европейски заплати а манталитета и постъпките ви са по зле от първобитни .. затвор !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha