От последните минути: Пиян шофьор катастрофира на надлеза при КАТ-Враца /снимки/

От последните минути: Пиян шофьор катастрофира на надлеза при КАТ-Враца /снимки/ Катастрофа е станала преди минути във Враца, видя само репортер на агенция BulNews. Пиян шофьор се блъснал в мантинела на надлеза при КАТ.
Возилото "Опел Корса" се движело в посока от ж.к. „Дъбника“ към центъра на града. 62-годишният шофьор на колата Р.Б., който бе с работен гащеризон, загубил контрол над управлението. Колата се завъртяла и се забила в оградната мантинела на съоръжението.
На мястото е изпратен екип от полицейски служители. Те направили проба с дрегер на водача, която отчела показание 1.7 промила алкохол в издишания от него въздух.
Движението е затруднено заради катастрофиралата кола, която препречвала част от шосето. Предната гума се е откачила и няма как возилото да бъде изтеглено. Четирима от униформените служители обаче успяха да я завъртят така, че да не пречи на трафика.
Водачът се е разминал невредим при удара. Освен откачената гума, щетите по колата също са минимални.
04.04.2018, 14:25 часа
6909 3
Коментари

Чиренец

04.04.2018, 22:05 часа
В 15:00 с 1,7?!? Такива седмаци с месеци да не излизат от ареста. Дарявам 50 лв. всеки ден на ареста у Враца да държат такива изроди затворени.

путио маринкин

04.04.2018, 21:31 часа
абе пор вдовец да ти еба путката майна в устата червеи да те ядат жив по топките олигофрен ще те закола с мачете рак да те попари по езика ще те залея с киселина по очите бе шипар врачански тумбак!жив да те воза у ковчег!

cecko

04.04.2018, 18:04 часа
то си е тясно там
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha