Ексклузивно в BulNews.bg! Намериха трупа на самоубилия се полицай от Роман

Ексклузивно в BulNews.bg! Намериха трупа на самоубилия се полицай от Роман Вчера е изплувал трупът на самоубилия се полицай от Роман, научи ексклузивно агенция BulNews.bg. Така 19 дни след изчезването на Петър Петров бе сложен край на мистериозния случай.
Във вторник около 13.45 ч. в полицейското управление на Луковит е получен сигнал от служител на ВЕЦ "Карлуково", че при почистване на шлюзовете, на повърхността на водата е забелязан човешки труп. Незабавно местопроизшествието е посетено от полицейски екип и с помощта на служители от РС ПБЗН-Луковит и ФСМП-Луковит тялото е извадено, като при извършения първоначален оглед не са установени следи от насилие. В хода на работата е станало ясно, че откритият труп е на 30-годишен мъж, който е обявен за общодържавно издирване на 11.03.2018 год. от ГДНП.
Припомняме, че на 11 март в полицията на Роман бе подаден сигнал от двама студенти, които твърдяха, че видели около 1.45 часа същата нощ техния съгражданин Петър Петров да скача от моста в река Малък Искър. 30-годишният мъж работи в МВР-София.
След получаване на информацията започнаха незабавни издирвателни мероприятия и обходи по поречието на реката. На около 100 метра преди моста бе открит лекият автомобил „Фолксваген“, ползван от Петър. Колата е била претърпяла катастрофа и се намирала извън пътното платно. Беше поискано и съдействие от водолази в Монтана, които извършиха няколкодневен обход на река Малък Искър и част от река Искър - до ВЕЦ „Кунино“, но трупът на удавника не бе открит. В мащабното издирване на Петър се включиха и членовете на ловно-рибарското дружество. Според специалисти студът е държал тялото на дъното на реката и едва при затоплянето на времето той е изплувал.
Бащата на починалия полицай е таксиметров шофьор, а майката работи в клона на Банка ДСК. Семейството няма друго дете. Погребението на Петър Петров ще е утре от 13 ч. в Роман.
По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.
04.04.2018, 15:27 часа
8495 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha