Ексклузивно в BulNews.bg! Побеснелият младеж от вчерашния екшън във Враца е син на бившия кадровик на ОД на МВР Альоша Гоцов /снимки/

Ексклузивно в BulNews.bg! Побеснелият младеж от вчерашния екшън във Враца е син на бившия кадровик на ОД на МВР Альоша Гоцов /снимки/ Агресивният младеж, който вчера привечер сътвори невиждан екшън в центъра на Враца, е син на бившия кадровик на областна дирекция на полицията, разкри разследване на агенция BulNews.bg.  От около 2 години бащата работи като взводен в полицейския участък в атомната централа в Козлодуй. По неофициална информация той е човекът, който осигури скандалните записи с Пешко Караджов и ги предаде на Цецо Благоев да ги разпространи в интернет.
Припомняме, че вчера 24-годишният Петко Гоцов нападна паркиран лек автомобил „БМВ“ през сградата на областната дирекция на полицията във Враца. След това опита да избяга, но три патрулки го блокираха на ул. „Кръстьо Българията“, където го заловиха. Проверката за употребата на алкохол и наркотици даде отрицателни резултати, но въпреки това неадекватният младеж бе арестуван за 24 часа. За невиждания екшън писа минути след станалото първо агенция BulNews.bg, след което новината обиколи всички национални медии.
Една от версиите за причините за агресивното поведение на Петко, по която се работи от разследващите, е мъст за бившето му гадже. Момичето преди години ходело със собственика на потрошеното „БМВ“. Преди седмица Петко и тя се разделили и синът на ченгето хвърлил вината върху младежа и решил да му отмъсти. Междувременно и момчето с бавареца се разделило с момата, но това не спряло агресията на сина на полицай Гоцов.
Днес МВР официално потвърди информацията на агенция BulNews.bg за скандалния случай със сина на техен служител.
05.04.2018, 09:39 часа
14524 5
Коментари

Алф

05.04.2018, 16:09 часа
Альошката до като беше кадровик на МВР си искаше рушвети съвсем спокойно и нагло от тези който кандидатстват за работа в системата!Питам аз къде са данъчните и службите за борба с корумпираните ченгета като него!

ко

05.04.2018, 14:11 часа
Бил е неадекватен от комплексарщина.

големото блато

05.04.2018, 13:26 часа
Тук в северозапада освен дивотия друго няма!Останал е малко народ ,обаче 99% са олигофрени!

Село баце !

05.04.2018, 11:59 часа
Селянин, селянче е направил, а то на свой ред голяма селяния.

альошата

05.04.2018, 11:05 часа
альошата ходотайства и за криводолската фирма строител криводол да им минават леко проектите през пожарната преди години
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha