Празник в Северозапада! Мъж заплаши снаха си с убийство, нахапа като куче полицай

Празник в Северозапада! Мъж заплаши снаха си с убийство, нахапа като куче полицай Разярен мъж е в ареста, след като заплашил снаха си с убийство и нахапал жестоко полицай, отишъл да го усмири. 
Към 19.10 часа снощи на тел. 112 постъпил сигнал от 27-годишна жителка на Лом , която съобщила, че по време на семейно тържество в близкото село Расово възникнал скандал между нея и свекър ѝ. В явно нетрезво състояние възрастният мъж отправил към жената множество обиди и закани за саморазправа, като дори я заплашил с убийство. 
На мястото незабавно се отзовал екип униформени от участъка в Медковец. При извършване на проверката 60-годишният мъж продължил с агресивното си поведение и отказал да изпълни полицейско разпореждане. Държал изключително дръзко и цинично, оказал съпротива на служителите при последвалото му задържане и нанесъл телесна повреда на единия от тях, като го ухапал на три места по дясна ръка. 
Нарушителят е откаран в районното в Лом, където е задържан до 24 часа по ЗМВР. По случая е образувано досъдебно производство.
 
15.04.2024, 12:27 часа
3718 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha