Добрата новина! Бизнесмен подари на Мездра за Великден часовникова кула /снимки/

Добрата новина! Бизнесмен подари на Мездра за Великден часовникова кула /снимки/ За първи път в историята си Мездра има часовникова кула, видя репортер на агенция BulNews.bg. Ден преди Великден над сградата на хипермаркет „Ариел-ТН“ започнаха работа 4 часовника, които се виждат от всички посоки в железничарския град.
Новата забележителност на Мездра е дарение от местния бизнесмен Тони Йорданов. Собственикът на могъщата фирма „Инертстрой-Калето“ е вложил десетки хиляди левове в изграждането на часовниковата кула.
Идеята за това е от далечната 2008 г., когато е заложена в проекта за изграждането на хитовия хранителен магазин. Веднага след нова година бизнесменът поръча на пловдивската фирма „Камбана“ да изработят 4 часовника и камбана, която да бие на всеки кръгъл час.
Новата придобивка има всички шансове да се превърне в забележителност на Мездра, която гостите на града не бива да пропускат. Това е поредният жест на благотворителност от Тони Йорданов, който предпочита дискретно да помага на хората и скромно да мълчи за това.
09.04.2018, 11:45 часа
6089 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha