Футболистите на "Бдин" допуснаха първа домакинска загуба

Футболистите на "Бдин" допуснаха първа домакинска загуба Отборът на "Бдин" загуби за първи път през сезона пред собствена публика. "Севлиево" се оказа отбора, който успя да победи момчетата на Борислав Борисов с 0:3.
Първото попадение за гостите отбеляза Георги Павлов в 25- та минута. След центриране от свободен удар той отклони топката с глава във вратата на Сайков. Вторият гол отбеляза Павлин Иванов в 77- та минута след едно разбъркване и грешка в защитата на "Бдин". Крайното 0:3 оформи капитана на гостите Тихомир Кънев в 86- та минута. След остро изпълнен пряк свободен удар той успя да отклони топката във вратата на "Бдин".
Гостите направиха доста пропуски и стояха по- добре на терена през мача. Играчите на "Бдин" трябва да съжаляват и те за пропуски пред вратата на Алекс Георгиев, а капитана Ивайло Иванов нацели и страничната греда. Видинчани доиграха мача с човек по- малко след, като Кристиян Йошов получи втори жълт картон в края на мача.
"Грешки са причината за загубата", коментира срещата старши-треньорът на домакините Борислав Борисов:
"Грешки и при трите гола. Индивидуални грешки. При първия при центрирането двама играчи изпуснаха техния футболист и той вкара. През седмицата точно тези положения коментирахме- те центрират на първа греда...Заиграхме по- добре след почивката, но отново не успяхме да вкараме....Втория гол ни пречупи. той отново стана след грешка. Вместо да изчисти топката нашият футболист се поколеба и те вкараха...Това е отбора с който разполагам в момента, но тези млади играчи трябва да  надграждат...."
"Бдин" остава на второ място в класирането с 40 точки, а пък "Севлиево вече са на точка зад тях с 39. В следващият кръг "Бдин" гостува на "Левски" от град Левски. 
11.04.2018, 09:13 часа
603 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha