“Плейбой“ избра плеймейтка на годината

“Плейбой“ избра плеймейтка на годината Нина Даниел стана "Плеймейт на годината" на американското списание "Плейбой". Нина дебютира като плеймейтка за месец април на изданието миналата пролет. Красавицата от "Бронкс" напомня на главната героиня от "Флашданс" и носи лежерния дух на 80-те. Тя има 160 000 последователи в Инстаграм, където се е кръстила "Дивото зайче". Интересното е, че Нина Даниел има сериозна връзка от осем години.
Запитана как се чувства, когато получава секс съобщения от непознати, тя отговаря: "Някак забавно е... Това не е нещо, което ме шокира. Понякога може да е малко натрапчиво, но се свиква след време. Комично е, когато си помислиш, че някой може да реши да ти прати снимки на пениса си. Получавам и доста странни съобщения..." В "Плейбой" Нина позира в чаша от мартини, като известните фемлини - комиксови персонажи на изданието, измислени от Хю Хефнър, пише Dir.bg Хубавицата е щастлива от факта, че въпреки голотата й, в списанието са й направили по-задълбочено интервю.
"Това е важно за "Плейбой". Как работи мозъкът ми, какво тая в сърцето си. Чрез списанието получих възможност да изразя как се чувства една жена в днешното общество."
12.04.2018, 13:00 часа
1519 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha