Наша гордост! Красавица от Монтана скочи с голи гърди в битката за титлата Playmate Of The Year 2020 /снимки 18+, видео/

Наша гордост! Красавица от Монтана скочи с голи гърди в битката за титлата Playmate Of The Year 2020 /снимки 18+, видео/ На бурно лятно парти в Bedroom Beach в Слънчев бряг и при засилени мерки за сигурност миналия петък бяха представени претендентките за титлата Playmate of the Year 2020 | Playboy TV. Тази година, селекцията е безпощадно добра – само топ модели, коя от коя по-красива и атрактивна.
Мотото на партито и новия брой на списанието e “По-добре да гледаш, това което не можеш да чук*ш(имаш), отколкото да чук*ш (имаш) това,  което не можеш да гледаш”, вие си изберете глагола.
Сред 10-те красавици, които ще участват в конкурса, е и 24-годишната Деница Иванова от Монтана. В красивото й тяло няма да намерите силикон или следи от пластични корекции. Завършилата „Регионално развитие“ и „Дигитален маркетинг“ красавица от Северозапада обича походите в планината и цели 9 години е играла народни танци. Най-смелата й секс фантазия е секс в частен самолет над Малдивите, а най-смелата й постъпка е да отиде в Дубай с непознат, без да каже на никой. Интересува се от личностно развитие и вярва силата на позитивното мислене.



Победителката ще стане ясна през есента и ще си тръгне от надпреварата с чисто нов автомобил от „Ауто Италия”, oфициален вносител на Мазерати, 20 000 лева и още куп подаръци. До тогава има много време, в което можете да опознаете и подкрепите фаворитката си на https://playmate.bg/playmate2020/.
29.07.2020, 11:08 часа
11681 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha